Meny
 forsiden
 Kjøpsbetingelser
 Kontakt oss
Produkter
 Mobiltelefoner
 Mobiltilbehør
 Data
 Telefoner
 Bruktmobiler
 Brukttilbehør
 Kamera
 Ukens Tilbud
» Ukens Tilbud
 Mp3
 Kontant Kort
 Tv
 Hjemmekino
 Brukt Data
 
Ukens Tilbud / Ukens Tilbud / canon ixus 750 silver
  Tilbake
canon ixus 750 silver
7.1 Mpix, 3xOptisk Zoom, 2.5" LCD, 32 MB


Canon Digital Ixus 750, Silver

Ethvert Canon Digital IXUS-kamera står for stil, og Digital IXUS 750 er inget unntak.

Les test fra DinSide.no

Funksjonaliteten bak den nye toppmodellen i IXUS serien er som vanlig like imponerende som kameraenes design. Kamera kan skilte med DIGIC II-prosessor og stor LCD-skjerm på 2,5". Digital IXUS 750 har 7,1 megapiksler

Hva betyr nordisk? Det vil si at kameraet er levert av Canon Norge, og som i sin helhet vil stå for garanti av produktet. Alle Canon kameraer leveres med brukerveiledning på dansk eller svensk. Videre gir det deg som kunde muligheten til å kontakte kundeservice / support hos Canon på tlf: 22 62 93 21.
Disse fordelene gjelder ikke ved kjøp av EU-modeller.

Kamera leveres med:
Digital IXUS 750 Camera, Wrist Strap WS-600, SD Memory Card SDC-32M, Battery Pack NB-3L, NB-3L Terminal Cap, Battery Charger CB-2LUE, AC Cable, AV Cable AVC-DC300, Interface Cable IFC-400PCU, User Manual Kit svensk /dansk på CD

Kurvet design
Digital IXUS 750 har kamerahus i helmetall med elegant kurvet utforming og representerer et høydepunkt i Canons designekspertise.

7,1 megapiksler
Solid oppløsning på 7,1 megapiksler gir sylskarpe fotoutskrifter i opptil A3+-format.

3x optisk zoom
Et presisjonsobjektiv med 3x optisk zoom sørger for perfekt bildeutsnitt og suveren skarphet både når du tett på eller langt fra motivet.

Innovativ teknologi
DIGIG II-bildeprosessoren i Digital IXUS 750 gir rask og responsiv kameraytelse og fantastisk fargegjengivelse. iSAPS analyserer hvert enkelt motiv og optimaliserer viktige kamerainnstillinger før bildet tas.

Ekstra stor LCD-skjerm
Med en stor 2,5" LCD-skjerm er det en fryd å fotografere og se gjennom resultatene. Skjermens store visningsvinkel er praktisk når du vil vise noe til venner og familie. QuickBright lyser opp skjermen i situasjoner med mye lys, mens Night Display øker synligheten når det er lite lys, slik at det er enkelt å fotografere etter mørkets frembrudd.

Opptaksinnstillinger
Få perfekte bilder med en av de 15 opptaksprogrammene. Ni forhåndsdefinerte spesielle scene-programmer gir flotte resultater ved vanskelige lysforhold. Med Mine farger kan du bruke spesielle fargeeffekter som er innebygd i kameraet, på bilder og filmer i sanntid.

Video
Lag ekstra lange (opptil 1 GB*) filmsekvenser i VGA-kvalitet med 30 bilder/sek og lyd. Vis dem frem til venner og familie på den store LCD-skjermen, eller koble til en TV for avspilling i stort format. Ta opp raske actionscener i QVGA-kvalitet med 60 bilder/sekundet og analyser dem i sakte film.

Utskrift
Med Digital IXUS 750 får du utskrifter på øyeblikket. Du kobler ganske enkelt kameraet til en PictBridge-kompatibel skriver og trykker på Print/Share-knappen for å skrive ut fargeutskrifter i løpet av noen sekunder. Koble til en skriver i Canons SELPHY CP-serie, og du kan skrive ut ID-bilder og stillbilder fra film.

Redigere og dele
Med Canons ZoomBrowser EX (Windows) og ImageBrowser (Macintosh) som følger med, kan du redigere og organisere bilder, filmer og lysbildefremvisninger. CANON iMAGE GATEWAY** gir tilgang til 100 MB lagringsplass på Internett.
* Avhengig av hastigheten og kapasiteten for kortet
** Ikke tilgjengelig i alle land

Teknisk info:

7,1 megapikslers CCD
3x optisk zoom
DIGIC II og iSAPS
2,5" LCD-skjerm med stor visningsvinkel
15 opptaksprogrammer
VGA-filmsekvenser med 30 bilder/sek
PictBridge og Print/Share-knapp
USB 2.0 Hi-Speed
Programvare og CANON iMAGE GATEWAY
ring 97700303 for innbytte pris

Pris: 3290,-

       
 
 
Handlekurv

E-post liste
Meld deg på vår e-post liste for å motta informasjon og gode tilbud!

E-post adresse
 Meld inn adresse
 Meld ut adresse
Linker
  Nokia
  Sony Ericsson
  Siemens Mobile

mobilsenteret.net Webhotell og webdesign fra TAR Data © 2006
Sidekart