Meny
 forsiden
 Kjøpsbetingelser
 Kontakt oss
Produkter
 Mobiltelefoner
» Nokia
» Sonyericsson
» samsung
» Siemens
» Lg
» Motorola
» Panasonic
» Qtek
» Benq siemens
 Mobiltilbehør
 Data
 Telefoner
 Bruktmobiler
 Brukttilbehør
 Kamera
 Ukens Tilbud
 Mp3
 Kontant Kort
 Tv
 Hjemmekino
 Brukt Data
 
Mobiltelefoner / samsung / SAMSUNG Z400 HELT NY
  Tilbake
SAMSUNG Z400 HELT NY
2MP,MPEG4,263-VIDEO,3G,MP3,B.T


Produktbeskrivelse
Professionell framskjutande design
Kompakt, solid och med en professionell look. Endast 19,2 mm tunn ligger den bra i både handen och fickan. Designen med framskjutbar lucka gör att knappsatsen glider upp med hjälp av ett lätt tumtryck. Färgerna är svart eller silver med väl avvägda metallaccenter. Strikt och elegant.

En skärm, två kameror
Den 2 tum stora skärmen visar upp till 262000 färger och siffror framträder stort och tydligt när du slår ett nummer. 2-megapixelkameran mäter sig lätt med en mini-digitalkamera och har 4x digital zoom. Den andra kameran av VGA-typ är optimal för videosamtal och spontana självporträtt. Ta bilder och skicka dem, printa dem eller för över trådlöst till en kompatibel dator med hjälp av Bluetooth-teknologin. Kameran klarar även videoinspelning med ljud.

Praktisk affärsfunktionalitet
Med 3G och Edge kommer du kvickt ut på Internet och filnedladdning går snabbt, med upp till 384 Kbps. Med dokumentläsaren läser du filer i de vanligast förekommande filformaten. Filerna för du över från PC:n med USB-kabeln eller via Bluetooth. E-postklienten och Outlook Sync tillgängliggör din e-post i mobilen och för telefonkonferenser har du en högtalartelefonfunktion till din tjänst. Aktivera flygläget när när det krävs att telefonitjänsterna är avstängda. Du kan sedan fortsätta arbeta eller lyssna på musik även om planet precis skall lyfta. Dokument och bilder sparar du i internminnet på 30MB eller på ett externt microSD-kort(tillbehör).

Musikspelare som underhållare
Har du tid över, låt musik underhålla. Musikspelaren stödjer formaten MP3, AAC, AAC+ och e-AAC+-formaten. Anslut gärna Samsungs bluetooth stereo headset (ingår ej, tillbehör) och slipp allt eventuellt kabeltrassel. Ta med dig musik på ett externt minneskort (ingår ej) och förläng lyssningstiden genom att aktivera flygläget.

Stöldspårning
Vad gör du om din mobil blir stulen? Med stöldspårningsfunktionen ökar dina chanserna att få den tillbaka. Lägg in ett eller två telefonnummer dit du vill att telefonen ska sms-avisera när någon obehörig byter SIM-kort i telefonen. SMS:et informerar dig om din telefons unika IMEI-nummer samt telefonnumret till den obehöriges SIM-kort. Det hjälper dig vid en stöldanmälan. Du kan snabbt spärra telefonen och chansen att återfå den ökar.

Personligare användargränssnitt
SGH-Z400 har ett inbyggt animerat Flash-gränssnitt vilket innebär att du själv kan välja hur det uppringande numret presenteras på skärmen. Lite personligare, mycket trevligare!

Tillbehör
SGH-Z400 levereras med standardbatteri, resesnabbladdare, portabel stereo headset och data kit inklusive USB-kabel.


Pris: 3490,-

       
 
 
Handlekurv

E-post liste
Meld deg på vår e-post liste for å motta informasjon og gode tilbud!

E-post adresse
 Meld inn adresse
 Meld ut adresse
Linker
  Nokia
  Sony Ericsson
  Siemens Mobile

mobilsenteret.net Webhotell og webdesign fra TAR Data © 2006
Sidekart